Welkom op de website van Federatie Poly Classics

Deze federatie heeft statutair ten doel: het bevorderen en gebruik van klassieke polyester zeiljachten, waarvan het basisontwerp tot stand is gekomen vóór of in het jaar 1975, als onderdeel van het klassiek varend erfgoed.

Eerste Polyclassics - Cub Middelharnis 2013
Eerste PolyClassic Cup – Lelystad 2012

2 gedachtes over “Welkom op de website van Federatie Poly Classics

  1. Als ik via mo jnn eigen organisatie lid wil worden bij uw bevorderings federatie moet ik in uw koekies beleid teveel tiegeven en teveel prijs geven. Alle organisaties aan wie u toestaat kennis te nemen van m ijjn deelname aan uw organisatie zijn sponsoren . Uw organistie is inhoudelijk waar ik lid van wil zijn en dan bedoel ik dus simpel lid zijn waarbij me niet geexpoost hoef te voelen. .jammer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s